Niin hyvää, että järki lähtee!

Waahto Breweryn oluissa on soundia kuin Savonlinnan kesässä. Ainutlaatuinen aromien skaalamme ulottuu rouheasti rokkaavasta samettiseen sinfoniaan. Oluidemme raikas vesi otetaan Saimaasta, jonka rannalla panimomme ja sen yhteydessä toimiva Panimoravintola Huvila sijaitsevat. Tervetuloa maistamaan näitä käsityöläisyyden helmiä, tutustumaan toimintaamme panimokierroksella ja nappaamaan tuliaiset mukaan ympäri vuoden auki olevasta panimoshopistamme. Huomaat varmasti, että ei vanhassa mielisairaalassa pantu olut ole lainkaan hullumpaa – itse asiassa se saattaa tehdä jopa höpöä!

Myynti:
Jari Kouvalainen
info@waahtobrewery.fi
+358 44 010 9065

www.waahtobrewery.fi
Tutustu valikoimaamme
 • golden-ale_2.jpg

  Waahto Breweryn suosituin “perus ale”, jonka avulla kaikkien on helppo tutustua Ale -oluiden ihmeelliseen maailmaan. Aavistuksen hunajaisen makean maltainen, kevyt ja raikas. Jälkimaussa hieman pehmeän sitruksista humalan jälkipuraisua.

  GOLDEN ALE 4,7%

  Maltaat: Pilsner, Cara Pale
  Humalat: Perle, Bobek

  EBC 8 / EBU 19

 • amber_2.jpg

  "Perus ale" lagerin ystäville. Meripihkan värinen, mallasrungoltaan kevyen tukeva ja aavistuksen paahteisen karamellin makea. Raikkaan kevyt humalointi takaa miellyttävän kokonaisvaltaisen makunautinnon. Olutpostin arvostelussa pisteitä 90/100.

  AMBER ALE 4,7%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Dark Ale, Cara100
  Humalat: Northen Brew, Centennial*

  EBC 25 / EBU 27

 • citra_2.jpg

  APA tyylinen vaalean kultainen, raikas, helposti lähestyttävä ja aromiltaan sitrusmainen olut, joka on tehty yhteistyössä paikallisten olutharrastajien kanssa. Citran, viipyilevä pehmeän greippimäisen karvas jälkimaku takaa olutnautinnon jatkuvuuden pitkään.

  SINGLE HOP CITRA 4,7%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Vehnä malt
  Humalat: Citra

  EBC 9 / EBU 50

 • ipa-syvatty2.png

  Maultaan pehmeän pyöreä tasapainoisen tuhdin rungon myötä, puolikuiva, vahvasti humaloitu, sitruksinen, kuparinvärinen modernin tyylisuuntauksen mukainen India Pale Ale. Ehdotonta IPA aatelia!

  IPA 6,0%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Dark Ale, Cara100
  Humalat: Citra, Centennial 

  EBC 27 / EBU 60

Waahto Brewery panimo

Waahto Breweryn oluissa on soundia kuin Savonlinnan kesässä. Ainutlaatuinen aromien skaalamme ulottuu rouheasti rokkaavasta samettiseen sinfoniaan. Oluidemme raikas vesi otetaan Saimaasta, jonka rannalla panimomme ja sen yhteydessä toimiva Panimoravintola Huvila sijaitsevat.

Katso lisää   Varaa panimokierros