Niin hyvää, että järki lähtee!

Waahto Breweryn oluissa on soundia kuin Savonlinnan kesässä. Ainutlaatuinen aromien skaalamme ulottuu rouheasti rokkaavasta samettiseen sinfoniaan. Oluidemme raikas vesi otetaan Saimaasta, jonka rannalla panimomme ja sen yhteydessä toimiva Panimoravintola Huvila sijaitsevat. Tervetuloa maistamaan näitä käsityöläisyyden helmiä, tutustumaan toimintaamme panimokierroksella ja nappaamaan tuliaiset mukaan ympäri vuoden auki olevasta panimoshopistamme. Huomaat varmasti, että ei vanhassa mielisairaalassa pantu olut ole lainkaan hullumpaa – itse asiassa se saattaa tehdä jopa höpöä!

Myynti:
Jari Kouvalainen
info@waahtobrewery.fi
+358 44 010 9065

www.waahtobrewery.fi
Tutustu valikoimaamme
 • WaahtoBrewery_GoldenAle.png

  Väriltään kirkkaan kultainen Golden Ale. Ensikulauksella suussa helmeilee aavistus hunajaista makeutta, joka huipentuu pirskahtelevaan sitruksiseen jälkimakuun.

  GOLDEN ALE 4,9%

  Maltaat: Pilsner, Cara Pale
  Humalat: Perle, Bobek

  EBC 8 / EBU 19

 • WaahtoBrewery_Amber.png

  Oluen pehmeän kupliva hapokkuus, maltaan pieni makeus sekä sopiva katkerohumalointi muodostavat rungoltaan tasapainoisen Amber Alen. Väriltään punertavan kuparinen olut on parasta mitä voit lasiisi kaataa.

  AMBER ALE 5,0%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Dark Ale, Cara100
  Humalat: Northen Brew, Centennial*

  EBC 25 / EBU 27

 • WaahtoBrewery_Ipa.png

  Vaalean kuparin värinen moderni India Pale Ale, joka on rungoltaan tasapainoisen kepeä. Sopivan pehmeä katkerohumalointi tuntuu kielen päällä ja kirpeiden hedelmien, erityisesti greipin aromit on aistittavissa pitkään.

  IPA 5,5%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Dark Ale, Cara100
  Humalat: Citra, Centennial 

  EBC 27 / EBU 60

 • WaahtoBrewery_Wehna.png

  Bavaria Wehnä on saanut inspiraationsa Baijerin alueen perinteisistä vehnäoluista. Maultaan kevyen raikas, aromiltaan miellyttävän makea ja aavistuksen banaaninen. Väriltään kirkas ja kullankeltainen Kristallweizen (crystal wheat).

  Bavaria Wehnä 4,7%

  Maltaat: Pilsner, Vehnä mallas, Raaka vehnä, Vehnä hiutale
  Humalat: Sorachi Ace, Bobek

  EBC 8 / EBU 12

 • WaahtoBrewery_Apa.png

  Vaalean kirkas American Pale Ale joka on pehmeästi humaloitu ja sitruksisen hapokas. Aromissa miellyttävä mandariinin tuoksu.5,1 alc. %

  American Pale Ale 5,1%

  EBC 17 / EBU 50

 • WaahtoBrewery_Stout.png

  Väriltään sysimusta Stout on maustettu vastajauhetuilla kahvipavuilla. Suutuntuma on täyteläinen ja kuivan paahteinen. Oluen balanssissa oleva pehmeä kahvin aromi pääsee oikeuksiinsa oluen lämmetessä.

  Stout 7,4%

  Maltaat:  Pilsner, mallastettu Vehnä, Choko, Munich, mallastamaton paahdettu ohra
  Humalat: Northern Brewer, Nelson Sauving, jauhettua Mountain High kahvipapua (Löfsberg)

  EBC 438 / EBU 33


 • citra_2.jpg

  APA tyylinen vaalean kultainen, raikas, helposti lähestyttävä ja aromiltaan sitrusmainen olut, joka on tehty yhteistyössä paikallisten olutharrastajien kanssa. Citran, viipyilevä pehmeän greippimäisen karvas jälkimaku takaa olutnautinnon jatkuvuuden pitkään.

  SINGLE HOP CITRA 4,7%

  Maltaat: Pils malt, Cara Pale, Vehnä malt
  Humalat: Citra

  EBC 9 / EBU 50

Waahto Brewery panimo

Waahto Breweryn oluissa on soundia kuin Savonlinnan kesässä. Ainutlaatuinen aromien skaalamme ulottuu rouheasti rokkaavasta samettiseen sinfoniaan. Oluidemme raikas vesi otetaan Saimaasta, jonka rannalla panimomme ja sen yhteydessä toimiva Panimoravintola Huvila sijaitsevat.

Katso lisää   Varaa panimokierros