Pikkujoulut

Panimoravintola Huvilassa on loistavat, historialliset ja persoonalliset puitteet erilaisten perhe- ja yritysjuhlien sekä illanistujaisten järjestämiseen. Pikkujoulukausi on käsillä, ja suosittelemmekin lämpimästi valmiita pikkujoulupakettejamme.

Panimoravintolan pikkujoulut

Takuuvarma ohjelma pikkujoulukauteen! Ohjelma alkaa panimokierroksella, jonka aikana pääset tutustumaan oluenvalmistuksen saloihin. Kierroksen aikana Waahto Breweryn makumaailma tulee tutuksi, ja pikkujoulut saavat heti alkuunsa kunnon nostetta! Panimokierrokseen kuuluu humalan ja maltaiden aistinvarainen arviointi sekä kaksi maisteluannosta olutta. Pikkujouluillan kruunaa Huvilan herkullinen pikkujoulubuffet tai lautasmenu.

Hinta:
Alk. 55,00 €/hlö sis. panimokierroksen sekä pikkujoulumenun lautasannoksina tai 49,00 €/hlö sis. panimokierroksen ja pikkujoulubuffeen (ryhmäkoko min. 20 hlöä).

Huom! Kierrokselle voi osallistua kerrallaan vain 15 hlöä, joten aikataulu ja oheisohjelma räätälöidään ryhmän koon mukaan.

Huvilan pokeri-ilta

Hieno mahdollisuus tutustua uhkapelin syvimpään olemukseen ja pokerin saloihin! Järjestämme ammattitaitoisen jakajan vetämänä laadukkaan pokeriturnauksen max. 20 hengelle Huvilan upeissa puitteissa. Aiempaa pelikokemusta ei tarvita, sillä kokeneet korttihait pitävät pelaajat ja yleisön ajan tasalla pelin käänteistä. Minimipelaajamäärä 6 hlöä. Peli-ilta saa arvoisensa päätöksen herkullisen lautasannoksina tarjoiltavan pikkujoulumenun merkeissä.

Hinta:
54,00 € / hlö sis. turnauksen max. 2 tuntia sekä pikkujoulumenun 1
58,00 € / hlö sis. turnauksen max. 2 tuntia sekä pikkujoulumenun 2

Vinkki!
Yhdistä Pokeri-iltaan myös panimokierros.

Tiedustelut ja varaukset: myynti@savonmafia.fi

1 comment on “PikkujoulutAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.