Oluttehdas old

PANIMOTUOTTEET

Huvilan panimon esikuvana on ollut brittiläinen pintahiivapanimokoulukunta, mutta kesällä 2013 mukaan tuli myös kaksi belgialaisen tyylin edustajaa vehnäolut Terrasse Blanche ja uutuus Saison.

Hanasta löytyy kuusi Huvilan panimon tuotetta: viisi olutta ja yksi siideri. Oluet ja siideri pannaan ja tarjoillaan ainoastaan omassa ravintolassa. Lähijuomaa parhaimmillaan!

Oman panimon tuotteet ja kuvaukset:

Amber Ale 5 %
Amber Ale on väriltään meripihkan punainen ja maultaan maltainen. Sen valmistuksessa käytetyt amerikkalaiset humalalajikkeet antavat oluelle sitrusmaista humalan aromia sekä pitkän, miellyttävän raikkaan katkeran jälkimaun.
live_porter Live Porter 5,5%
Elävä olut ja elävä musiikki ovat saaneet Huvilan elämään. Tämän kunniaksi panimme soundia ja tyylikkyyttä täynnä olevan Live Porterin. Tyyliltään London Porter, väri on lähes musta, valoa vasten värissä kajastaa rubiininpunaisuus. Kaakaon tuoksuisen ja suklaisen makunautinnon takaa löytyy tasapainoisen ja hienostunut, mutta voimakas runko. Pieni kiinnitys toffeeta jälkimaussa takaa tumman suklaan tai voimakkaiden juustojen taivaassa solmitun avioliiton.
terrasse_blanche Terrasse Blanche 5,5 %
Belgialaistyylinen vehnäolut Blanche (valkoinen) on kesän raikas janon sammuttaja, jonka helposti alassoljuvuuden takaa savolainen Rapion Myllyn raakavehnä, jota mallaspohjassa käytetään 25 % mallastetun vehnän ja ohran lisänä. Maussa silaus sitrusta ja korianteria. Perinteisin menetelmin nautitaan sitruunaviipaleen kera tai sitten ihan suoraan hanasta.
saison Saison 6,5 %
Tämä belgialaistyylinen maalaisolut on Huvilan uusin taidonnäyte. Olut on väriltään hohtavan kuparinen taittuen hienostuneesti meripihkan sävyiseksi. Saison on loistava yhdistelmä kalan kanssa pirteän humaloinnin ja luomumallasohran ansiosta. Uniikkia makua olueen tuo belgialainen Saison-hiiva, joka takaa oluelle mukavan ja mausteisen persoonallisen maun. Tältä kesän kuuluu maistua!
golden_ale Golden Ale 5 %
Golden Ale on runsasvaahtoinen perinteinen käsityöolut. väriltään nimensä mukaisesti kirkkaan kultainen, joka saadaan aikaan vaalealla täysmallaspohjalla ja vanhan liiton keittomäskäysmenetelmällä. Suomalainen järvikala suosittelee Saimaan alueen ainoan panimoravintolan Golden Alea ruokapöytään kaverikseen.
dry_apple Kuiva Omenasiideri 5 %
Huvilan kuiva Omenasiideri on rapean raikas, pyöreän omenainen ja viekoitteleva, kuin jumalainen kielletyn puun hedelmä ikään. Pieni puraisu hapokkuutta kuuluu asiaan. Omenaisen nautinnon takaa täysomenamehu ja taatusti ilman keinotekoisia aromiaineita.