Panimoravintola

Panimoravintola Huvila tarjoaa makuelämyksiä sekä silmänruokaa järvimaiseman äärellä, Savonlinnan Savonniemessä. Kesäisin tunnelman nostaa kattoon livemusiikki – paitsi että Panimoklubin keikoilla rajana on vain taivas. Ja kun juhlien jälkeen painaa väsy, yläkerran B&B Huvilasta löytyy yösijaa. Voit myös tutustua Waahto Breweryn toimintaan panimokierroksella, sekä ostaa tuliaiset panimoshopista, joka on avoinna ympäri vuoden.

Tule siis piipahtamaan panimoravintolassamme, jonka äärellä liplattaa oluisiimme maistuvan ja raikkaan veden tarjoava Saimaa. Huomaat varmasti, että ei vanhassa mielisairaalassa pantu olut ole lainkaan hullumpaa – itse asiassa se saattaa tehdä jopa höpöä.

Huvila on aika mieletön mesta!

 

Ruokalista

Huvilan keittiön peruslinjauksiin kuuluvat läheltä, tuoretta ja casual dining. Meillä on ilo ja oikeus käyttää lähialueen kasviksia, kaloja, lihoja sekä metsän antimia marjoja ja sieniä. Olut ja oluen valmistusraaka-aineet ovat myös luonnollinen osa Huvilan raaka-ainemaailmaa. Modernissa panimoravintolassa, jossa olut on pöydässä vakioasetuksena ei myöskään kavahdeta erinomaisia ja huolella valittuja viinejä.

Huoneet

Huvilan yläkerta tarjoaa kodikkaat ja tasokkaat majoittumismahdollisuudet. Huvilan kaksi kahden hengen majoitushuonetta sijaitsevat suoraan panimon yläpuolella ja ikkunoista voi ihailla upeaa Saimaa- ja kauppatorinäkymää. Huoneen vakiovarusteisiin kuuluu wc suihkuineen, tv ja tietenkin aamiainen mikä tarjoillaan Kesähotelli Villa Ariassa tien toiselle puolella.

Huvilasta muualla netissä:


mtv3.fi/sivumaku

”Terassi, live-suomirokki, omat panimotuotteet ja fine diningia hipova ruoka ovat erikoinen yhdistelmä, jossa tarjoilulle antaa mielellään vapauksia.” Lue koko juttu!


sillasipuli.blogspot.fi

”Kokemus oli upeita makuja, kaunista esillepanoa ja rentoa tarjoilua myöten aivan loistava.” Lue koko juttu!


chezjasu.blogspot.fi

”Huvila on ihan huipputason ravintola millä tahansa mittarilla.” Lue koko juttu!