Panimoravintola

Pöytävaraukset helposti sähköisen pöytävarauskalenterin kautta. Jos varauksen alkuun aikaa alle 6 tuntia niin olethan suoraan yhteydessä puhelimitse ravintolaamme.

Huvilan panimon esikuvana on ollut brittiläinen pintahiivapanimokoulukunta. Toki mukaan mahtuvat myös Ale-makuja Belgiasta ja Saksasta. Hanasta löytyy kuusi Huvilan panimon tuotetta: viisi olutta ja yksi siideri. Oluet ja siideri pannaan ja tarjoillaan omassa ravintolassa. Lähijuomaa parhaimmillaan!Huvilan terassilla, valoisassa kesäillassa voi myös kuulla ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat kotimaiset artistit ja bändit.Pitkän päivän päätteeksi vuoteen löytää Huvilan yläkerrasta. Kyse ei ole suuresta hotellikompleksista, vaan kahdesta kodikkaasta Bed & Breakfast-huoneesta panimon yläpuolella.Tervetuloa Huvilaan!

Huvila1_11.jpg

Oluttehdas

Savonlinnassa on pitkä historian perintö oluen valmistuksessa. Luonnollisesti tukevat juuret kiertyvät Olavinlinnan perustuksiin yli 500 vuoden taakse. Voimme siis hyvällä syyllä puhua monisatavuotisesta perinteestä. Panimohistorian musta hetki koitui vuonna 1973, jolloin Savonlinnan Oluttehdas sulkeutui ja kuivaa kautta elettiin aina vuoteen 2002 asti, jolloin Panimoravintola Huvila avautui. Panimon ideologia on pohjautunut pintahiivaolutmaailmaan lähinnä brittien innoittamana, mutta hanasta löytyy myös sävyjä Belgiasta, Saksasta ja uutuutena myös Amerikan ihmemaasta.

Oluet tehdään käsityönä ja tarjoillaan suodattomana ja pastöroimattomina suoraan hanasta Panimoravintola Huvilassa

Ruokalista

Huvilan keittiön peruslinjauksiin kuuluvat läheltä, tuoretta ja casual dining. Meillä on ilo ja oikeus käyttää lähialueen kasviksia, kaloja, lihoja sekä metsän antimia marjoja ja sieniä. Olut ja oluen valmistusraaka-aineet ovat myös luonnollinen osa Huvilan raaka-ainemaailmaa. Modernissa panimoravintolassa, jossa olut on pöydässä vakioasetuksena ei myöskään kavahdeta erinomaisia ja huolella valittuja viinejä.

Huoneet

Huvilan yläkerta tarjoaa kodikkaat ja tasokkaat majoittumismahdollisuudet. Huvilan kaksi kahden hengen majoitushuonetta sijaitsevat suoraan panimon yläpuolella ja ikkunoista voi ihailla upeaa Saimaa- ja kauppatorinäkymää. Huoneen vakiovarusteisiin kuuluu wc suihkuineen, tv ja tietenkin aamiainen mikä tarjoillaan Kesähotelli Villa Ariassa tien toiselle puolella.

VARAUKSET

Lisätietoja majoituspalvelusta: email: info@savonmafia.fi, puh. 015-555 0 555 (kesäisin)

B&B HINNAT 2016

6.6.-7.7. 85 €

8.7.-6.8. Ooppera 125 €

7.8.-27.8. 85 €

Huvilasta muualla netissä:
mtv3.fi/sivumaku

”Terassi, live-suomirokki, omat panimotuotteet ja fine diningia hipova ruoka ovat erikoinen yhdistelmä, jossa tarjoilulle antaa mielellään vapauksia.” Lue koko juttu!


sillasipuli.blogspot.fi

”Kokemus oli upeita makuja, kaunista esillepanoa ja rentoa tarjoilua myöten aivan loistava.” Lue koko juttu!


chezjasu.blogspot.fi

”Huvila on ihan huipputason ravintola millä tahansa mittarilla.” Lue koko juttu!